vineri, 4 februarie 2011

Magia ghetii

Saptamana asta am fost in vacanta intersemestriala. Joi am fost cu mami si cu prietena noastra de la Timisoara, Anca, la patinoarul de la AFI Cotroceni.

Am ajuns acolo dimineata putin dupa ora 10. Patinoarul era gol , dar pe masura ce trecea timpul veneau tot mai multi oameni. Eu nu am mai patinat de 3 ani, dar Anca nu a mai patinat de peste 30 de ani. Ne -am acomodat insa repede si ne-am distrat pe cinste. Multi copii care erau pe gheata, dar si Anca, au patinat cu spatele, insa eu nu am avut curaj. Am cazut de doua ori, dar m-am ridicat si am continuat sa patinez pana am facut basici la ambele picioare. Am plecat de-acolo obosite si fericite. Inainte sa mergem la parcare, am trecut pe la pet-shop pentru a admira papagalii, iepurasii si pisicile. A fost o dimineata de neuitat.

3 comentarii:

  1. Exercitiu constant auce maiestia! :)
    primul pas este bun! ai putea sa mergi mai des în vacanta asta, nu? Pupici roz ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos tare :) la patinoar, pacat ca nu dau si niste pernite asa cum au japonezele legate la spate si cind mai cade lumea, cade pe moale :).
    Si eu am fost odata la un Pet Shop la Deva... dar mi-am promis ca nu mai merg niciodata... erau atatea animalute frumoase..si eu le vroiam pe toate, mai ales pe o pereche de turturele diamant superbe... dar nu am luat nimic ca nu aveam spatiu si nu le puteam ingriji cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet Carmen si Ninu! PUPICI ROZ.....

    RăspundețiȘtergere